SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
50 Miljard Dollar Bankbiljet
50 Miljard Dollar Bankbiljet

Word de nieuwste ‘Multi-Miljardair’ van Nederland!!

Ja, ik wil het gratis heel bijzondere officiële 50 miljard dollar bankbiljet ontvangen!

Inflatie! Een term die we de laatste tijd vaak horen. HYPERinflatie gelukkig niet... Voor u prijkt een bankbiljet met een heel bijzonder verhaal. In het begin van deze eeuw kent het land Zimbabwe een enorme inflatie. In 2007 bijvoorbeeld kwam de inflatie uit op 66.000 procent. Maar het werd nog erger. In alleen de maand juli 2008 kwam het inflatiecijfer uit op 2 miljoen procent. Een brood kostte toen maar liefst 300 miljard dollar!

Om deze enorme inflatie het hoofd te bieden zijn er in 2008 enkele zeer bijzondere bankbiljetten uitgegeven, waaronder dit biljet van maar liefst 50 miljard dollar. Wereldwijd een uniek bankbiljet!

Vandaag biedt Munt-Online u de kans om één van ’s werelds meest bijzondere bankbiljetten ooit GRATIS* te bestellen. Wees er snel bij: Op = Op! Limitering: Max. 1 per huisadres!

Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.